ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Κάλυμνος είναι ένα νησί στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ηρεμία ,την ομορφιά του αιγαιοπελαγίτικου τοπίου και μια πληθώρα δραστηριοτήτων.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ


Το νησί αποτελεί έναν κορυφαίο προορισμό στον κόσμο, όπου οι λάτρεις της αναρρίχησης μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αναρριχητικές διαδρομές.

Luxury rooms

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ


Η Κάλυμνος, γνωστή και ως το νησί των σφουγγαράδων, παρέχει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία των καταδύσεων στα μαγευτικά νερά του Αιγαίου.

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ


Στο νησί ο επισκέπτης μπορεί να ακολουθήσει διαφορές περιπατητικές διαδρομές και να απολαύσει την άγρια φυσική ομορφιά αλλά και να ανακαλύψει την μεγάλη ποικιλία βοτάνων που υπάρχει.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


Στο νησί υπάρχουν πολλές εκκλησίες, μοναστήρια και ξωκλήσια που πέρα από το θρησκευτικό δέος που προκαλούν αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την κουλτούρα του τόπου.

Ο επισκέπτης δεν θα πρέπει να παραλείψει να δοκιμάσει τοπικές συνταγές ( μουούρι , φύλλα, χταποδοκεφτέδες ) και προϊόντα (θυμαρίσιο μέλι, τυρί) αλλά να επισκεφτεί μια παραδοσιακή αποθήκη σφουγγαριών.

Facebook Twitter Google+